Składniki:
  • 4 filety z łososia
  • 1 1/2 szklanki majonezu
  • 1/2 szklanki musztardy (najlepiej francuskiej)
  • 1 łyżeczka świeżego tymianku
  • 1 łyżeczka suszonego oregano
  • 1 łyżeczka świeżej bazylii
  • 2 łyżeczki suszonego koperku
  • 1 łyżeczka masła

Sposób przyrządzenia:

Podgrzej piec do temperatury 200°C. Wymieszaj w miseczce: majonez, musztardę, posiekany drobno tymianek i bazylię, oregano. Ułóż filety z łososia w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem, polej przygotowanym sosem i posyp koperkiem.
Zapiekaj przez 30-40 minut.
Podawaj z ryżem.

strona główna  •  o firmie  •  produkty  •  przepisy  •  kontakt

projekt i wykonanie ascomi.pl - tworzenie stron www